term ID:
parent cat ID:71
post ID:75
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Biztonsági medencefedés, medencetakaró Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Biztonsági medencefedés, medencetakaró

Gyermekei biztonsága a legfontosabb!

Egyedi gyártás
Gyermeke védelmére
Terhelhetősége50kgmaximum

Mire jó? A biztonsági medence takaró célja, hogy a kisgyermekek és a házi kedvencek még véletlenül se tudjanak beleesni a medencébe, így Önnek nem kell értük aggódnia.

Mit tud? A biztonsági takaró egy 50 kg-nál nem nehezebb gyermeket vagy háziállatot biztonságosan, megtart. Ha 50 kg-nál nehezebb személy lép rá, akkor a takarót merevítő alumínium rudak deformálódhatnak.

Takaró színe? A takaró színe alapáron kék, de felárért választható más szín is!

Felszerelése? Ezt a lejjebb lévő videóban megtekintheti. Nem túl bonyolult, akár Ön is elvégezheti, de minimális felárért mi is felszereljük, ha kéri.

Milyen méretek vannak? Ezeket a medence takarókat egyedi méretben, egyesével gyártjuk maximum 8 x 4 m-es medenceméretig. Kizárólag téglalap formát tudunk készíteni belőle.

Hova lehet felhelyezni? a medence két végén szilárd burkolat kell, hogy legyen ahová a takaró rögzíthető. (lásd a telepítési videóban) Csak olyan medencén alkalmazható, aminek a felületéből nem áll ki semmi. Pl.: létra, nyakzuhany, egyéb gépészeti elem stb. A takaró csak így tud tökéletesen felfeküdni körben a medence peremére.

Használaton kívül: Ha éppen nincs a medencére kifeszítve, akkor a medence egyik végénél feltekercselve tárolható.

Mit kell csinálni vele télen? Téli takarónak nem használható! Ugyanis, ha a takarón lévő vízelvezető lyukak eltömődnek az ősszel rá hulló falevelek miatt, a tél folyamán összegyűlhet rajta jelentős csapadék. Ez a csapadék akár több tonna is lehet, amit a takaró már nem fog tudni megtartani.

Ha télen is szeretné a medencén hagyni a biztonsági takarót, akkor azt folyamatosan meg kell tisztítania a rá hulló levelektől és a hótól.

Biztonsági medencetakaró árak: fontos kihangsúlyozni, hogy a termék árát nagy mértékben befolyásolja a medence méretén kívül a felhasznált merevítések sűrűsége, átmérője, minősége, illetve a ponyva anyaga stb. Természetesen ezek az időtállóságát is jelentősen befolyásoló tényezők! Ezeket figyelembe véve a biztonsági takaró nagyjából 150 -400 ezer forint között elérhető. Pontos ajánlatért keresse kollégáinkat.

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

 • Bemutatóterem elérhetősége:

  Tisztelt Érdeklődő! Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte. Így elkerülheti az esetleges várakozást. Köszönjük!

  Téli nyitvatartásunk: október 15 - február 29 között.

  Keddtől - péntekig: 09 - 17 óráig

  Szombaton: 09 - 12 óráig

  Hétfő és Vasárnap: Zárva

  Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

  Útvonaltervezés

  Telefonos elérhetőségeink:

  Medencével és a hozzá tartozó termékekkel kapcsolatban:

  +36-20-258-64-20, +36-30-9-247-003

  Jakuzzival, infraszaunával kapcsolatban:

  +36-30-297-90-12

  Üzenet küldése vagy visszahívás kérése

  (kötelező)
  (kötelező)
  (kötelező)