term ID:
parent cat ID:72
post ID:51
category_72
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Elektromos medencefűtés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Elektromos medencefűtés

Egyszerű, utólagos telepítés

Egyszerű használat
Utólag is telepíthető
Hazai gyártás

Miért jó? Mert csak odateszi a medence mellé és már fűti is a vizet.

Kinek ajánljuk? Akkor ajánljuk Önnek, ha szeretné, hogy melegebb legyen a medencéje vize, viszont a medence gépészetéhez nem szeretne hozzányúlni, nem szeretné átépíteni. Ebben az esetben lehet ideális választás Önnek is az utólagosan telepíthető elektromos medencefűtés.

Röviden mi is ez: Ez az elektromos medencefűtés kis és közepes medencék fűtésének utólagos megoldására készült (medenceperemre telepíthető, rögzítés nélkül, hőmérséklet szabályozással). Két fő egysége a vezérlődoboz és a fűtőpatronnal egybeépített szivattyú.

Mekkora medencékhez? 5-től 30 m³-es medencékig ajánlott.

Egyszerű, utólagos telepítés

Mennyire tudja a medence vizét melegíteni? Egy 3 KW-os medencefűtés 10 m³ vizet 4 óra alatt 1°C – kal képes felmelegíteni, ha a hőveszteséget nem vesszük figyelembe.

Milyen teljesítményben készítjük? 3, 6 vagy 9 KW-os teljesítményben. A 6 és 9 KW – os kivitelekhez már szükséges a 3 fázis (400V). A 3 KW-oshoz elég a 230 V is.

Beüzemelése, használata? Beüzemelése semmilyen szakértelmet nem igényel, nagyon egyszerű. Csak leteszi a medence szélére, légteleníti 1 mozdulattal, csatlakoztatja az elektromos hálózathoz és máris üzemkész.

Megrendelése: Megrendelni személyesen, telefonon vagy e-mailben érdemes egyik szakértő kollégánknál, aki készséggel válaszol Önnek, ha esetleg lenne még kérdése a termékkel kapcsolatban. Akár futárszolgálattal is ki tudjuk küldeni Önnek.

Jó tudni

A medencevíz hőmérsékletének csökkenése (víz hűlés), 90 % -ban a medencevíz párolgása miatt van. Ezt a párolgást, egy nyári szolár medencetakaró nagymértékben tudja csökkenteni sőt, egy ilyen takaró használatával sokat rásegíthet a medence fűtésére is, hiszen kiválóan felerősíti a napsugarak melegítő hatását. Nagyon népszerű és ajánlott termék minden medencéhez, ha melegebb medencevizet szeretne.

Elektromos medencefűtés típusok és árak

Egyéb medencegépészeti megoldások

Visszaugrás a navigációhoz

 • Bemutatóterem elérhetősége:

  Tisztelt Érdeklődő! Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte. Így elkerülheti az esetleges várakozást. Köszönjük!

  Téli nyitvatartásunk: október 15 - február 29 között.

  Keddtől - péntekig: 09 - 17 óráig

  Szombaton: 09 - 12 óráig

  Hétfő és Vasárnap: Zárva

  Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

  Útvonaltervezés

  Telefonos elérhetőségeink:

  Medencével és a hozzá tartozó termékekkel kapcsolatban:

  +36-20-258-64-20, +36-30-9-247-003

  Jakuzzival, infraszaunával kapcsolatban:

  +36-30-297-90-12

  Üzenet küldése vagy visszahívás kérése

  (kötelező)
  (kötelező)
  (kötelező)