term ID:
parent cat ID:94
post ID:14517
category_94
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Infraszauna fogyasztása és telepítési szükségletei Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Infraszauna fogyasztása és telepítési szükségletei

Infraszauna vásárlás előtt érdemes ezt a pár sort végigolvasnia.

Infraszauna fogyasztása?

Az infraszaunák rendkívül keveset fogyasztanak. Még a 4 személyes kiviteleknek is elég egy 230 V – os konnektor és a fogyasztásuk nagyjából annyi lesz mint egy porszívó, vagy egy vasaló. Rendszeres használata is alig fogja megemelni a villanyszámlát.

Típusfüggő ugyan, de a honlapon szereplő beltéri infrakabinoknak nagyjából 60-tól 150.-Ft / alkalom lesz a fogyasztása, attól függően persze, hogy hány személyes a kabin, mennyi sugárzó van benne, valamint, hogy mennyi ideig használja. Van, aki csak 20 percet ül bent, van aki akár 40-50 percet is. Átlagban 30-35 percet szoktak a legtöbben infraszaunázni.

Mindegyik kabinból az elektromos kábel a tetején van kivezetve, ami bár típusfüggő, de 1.5–2m hosszú.

Hol helyezhető el?

A honlapon látható infraszaunák mindegyike, beltéri infraszauna. Ez azt jelenti, hogy teljesen zárt térbe kell elhelyezni, 17 foknál melegebb helyiségben. Pincétől a padlásig, hálószobától a nappaliig bárhová, de zárt tér legyen.

Fedett, de elölről nyitott teraszon nem helyezhető el.

Helyszükségletük?

A honlapon mindegyik infraszaunának a külső mérete van feltüntetve. (Van olyan típus aminek kiáll a teteje is.) Ehhez még hozzá kell adni 2-3 centit jobbra és balra. Azaz, mondjuk egy 120 cm széles 2 személyes kabint, be lehet tolni egy 125 cm széles helyre, de fontos, hogy csak betolni! Összeszereléshez ennél kicsit nagyobb hely szükséges.

Összeszerelésük?

Mindegyik kabin 6 nagyobb darabból áll. Alja teteje és a 4 oldala. Az összeszereléshez a kabin legnagyobb mérténél legalább 60-70 cm-rel nagyobb területre van szükség. Egy ekkora területen már össze lehet szerelni és kész állapotában betolni a helyére.

Milyen padlóra, burkolatra helyezhető?

Bármilyen sík, szilárd felületre rá lehet helyezni. Laminált padló, parketta, járólap, szőnyeg stb.

Párás környezetbe tehető?

Fürdőszobába is tehető természetesen, de fröccsenő víz ne érje. Ha sűrűn zuhanyozik hosszú ideig, akkor érdemes gondoskodni a megfelelő szellőztetésről. Ha nincs ablak a helyiségben, akkor egy hosszabb fürdőzés után, mikor nagyon magas a páratartalom, hagyja nyitva egy kicsit a fürdőszobaajtót. 1-2 percre elég.

Visszaugrás a navigációhoz

 • Bemutatóterem elérhetősége:

  Tisztelt Érdeklődő! Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte. Így elkerülheti az esetleges várakozást. Köszönjük!

  Téli nyitvatartásunk: október 15 - február 29 között.

  Keddtől - péntekig: 09 - 17 óráig

  Szombaton: 09 - 12 óráig

  Hétfő és Vasárnap: Zárva

  Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

  Útvonaltervezés

  Telefonos elérhetőségeink:

  Medencével és a hozzá tartozó termékekkel kapcsolatban:

  +36-20-258-64-20, +36-30-9-247-003

  Jakuzzival, infraszaunával kapcsolatban:

  +36-30-297-90-12

  Üzenet küldése vagy visszahívás kérése

  (kötelező)
  (kötelező)
  (kötelező)