term ID:
parent cat ID:116
post ID:17778
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A világ 10 legszebb vizes úti célja Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A világ 10 legszebb vizes úti célja

Publikálva:

Az a tény, hogy a Föld bolygó 71%-a víz, csak egy dolgot jelenthet, hogy még mindig rengeteg új helyet fedezhetünk fel rajta. Ha vizet akarunk látni, akkor rengeteg lehetőségünk van, ott vannak a hosszú utazások és a gyors fürdőzések. Élvezhetjük a barátokkal, vagy választhatjuk a természet közelségét.

Valójában mindannyiunknak van egy kedvenc helye, ahol azt csináljuk, amit a legjobban szeretünk, de néha érdemes a többiek véleményét is meghallgatni. Nézzük a többiek által kiválasztott 10 kedvenc helyet.

Ajánlott írásaink


Annecy-tó, Franciaország

Az Annecy-tó Franciaország Haute-Savoie régiójában található. A 14,7 kilométeres hosszával Franciaország harmadik legnagyobb tava, tiszta, türkizkék vize pedig arra késztet mindenkit, hogy belemerüljön, és a gyönyörű hegyek partján a lehető legjobban élvezze az életet. A lélegzetelállító színek és a hidak tökéletesen megfelelnek a fényképek szerelmeseinek is.

Cozumel, Mexikó

Cozumel egy gyönyörű sziget a mexikói Karib-térségben, a Riviera Maya közelében. A fehér homokos strandoktól körülvett, türkizkék vízben fürdőző vendégek mindenféle tengeri állat és gyönyörű korallok között élvezhetik az úszást. Ha egyszer átkelünk az óceánon, akkor ez jó úti cél lehet.

Sardinia, Olaszország

Egy igazi paradicsom a Földközi-tengeren. Gyakran nem kell a világ másik végére utazni ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes helyet. Szardínia olasz szigete, kristálytiszta vize és kellemes éghajlata tárt karokkal fogad mindenkit, aki szereti a látványos tájakat és a vizet.

Eibsee-tó, Németország

Németország legmagasabb hegycsúcsa, a Zugspitze lábánál fekszik az Eibsee-tó. A tó körül bükk- és fenyőfák között sétálni, vagy a türkizkék vízben úszni kiváltság lesz minden természetbarát számára.

Ayia Napa, Ciprus

A Ciprus déli partján fekvő város eldugott, aranyszínű öblei között hihetetlenül türkizkék vízben és olyan látványos klímában gyönyörködhetünk, amely mindenkit arra késztet, hogy a vízben maradjon. Ráadásul nincs is annyira messze.

Ilha Grande, Brazília

Rio de Janeiro partjainál fekszik Ilha Grande, egy paradicsomi és szinte teljesen érintetlen sziget, ahol Brazília legszebb strandjai várják a látogatókat. Nincs éppen mellettünk, de érdemes felírni a bakancslistánkra.

Saint-Malo, Franciaország

A franciaországi Bretagne-ban található Saint-Malo kikötővárosa finom homokos strandok sokaságát kínálja, ahol megmártózhatunk a La Manche-csatorna vizében.

Caumasee-tó, Svájc

Ez a gyönyörű tó Svájc hegyei között fekszik, és páratlan fürdőzési lehetőséget kínál. Földalatti forrásból táplálkozó vize a szokásosnál magasabb hőmérsékletet kínál, ahol kiélvezhetjük a tiszta vizet.

Bledi-tó, Szlovénia

A festői Bledi-tó a Júliai-Alpokban található gleccsertó. A tavat körülvevő természet és a tó feletti szigeten lévő templom lehetővé teszi a pihenést és a kikapcsolódást.

Aiguebelette-tó, Franciaország

Ez a hely a természet által körülvett smaragdzöld víz oázisa. Az Aiguebelette-tó Kelet-Franciaországban található, ahol a hegyek hullámzó tája az Alpok magas hegyeihez vezet.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése