term ID:
parent cat ID:116
post ID:17203
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Itt a nyár, újra előkerülnek a medencék Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Itt a nyár, újra előkerülnek a medencék

Publikálva:

Egyre melegebbé válik az idő, és amikor éppen nem esik, ragyogóan süt a nap. A tavasz végén ez teljesen normális, de rohamosan közeledik a nyári hőség, amikor a legjobban víz közelében lehet kibírni a sokszor extrém körülményeket. Az otthoni medence hatalmas segítség a kánikulában, így már érdemes készülni és tervezgetni, mire is használjuk fel a nyáron.

4 program, mely nem jöhetne létre medence nélkül

Ajánlott írásaink


Gyerekes családoknál alap a kinti vízfelület, a fiatalokat nem csak órákon át le tudja foglalni a pancsolás, de az egészségükre is kedvező hatással van. A legveszélyesebb déli órákat kivéve, a nagy adag napfény, a friss levegő és a csobbanással együtt járó testmozgás tökéletesen karban tartja a testet. Emellett a hangulatnak is kiváló, hogy a szomorkásabb téli-kora tavaszi időjárás után végre ki lehet szabadulni a szoba falai közül.

Hétvégéken, ünnepnapokon a medence családi-baráti program helyszínéül szolgálhat, amikor meg lehet hívni a rokonokat, a nagyszülőket és az ismerős családokat is. A vizes programokat kiegészíthetjük grillezéssel, szalonnasütéssel, így akik nem szeretnek fürödni, azok is ellesznek az ételek elfogyasztásával és a társalgással.

A koronavírus járványt követő felszabadulás során a medence party nagyon jó alkalom a közösségbe való visszatérésre, és a baráti kapcsolatok szorosabbra húzására.

Az este közeledtével a medence környéke átalakulhat, és ideális helyszínként szolgál egy-egy romantikus fürdőzésre. Amikor a gyerekek már alszanak vagy éppen a nagyszülőknél vannak, semmi sem akadályozza meg azt, hogy extra időt szánjunk magunkra és a párunkra a kellemes vízben üldögélve. Az elmúlt egy éves bezártság és az egymásnak feszülő indulatok oldására tökéletes közös program.

Az otthon kialakított vízfelület akkor is nagyon jó szolgálatot tesz, ha csak egyedül szeretnénk kicsit kiáztatni magunkat. Erre a legjobbak az esti órák, amikor már lement a nap, csend van, és kényelmesen el tudunk gondolkozni a dolgainkon. Ilyenkor semmi sem akadályozhatja meg, hogy a szemünket lehunyva akár relaxáljunk is, majd felfrissülve térjünk nyugovóra.

Amire nyáron is figyelni kell

A nyári medencézésnél is be kell tartani azokat a szabályokat, melyek évszaktól függetlenül érvényesek. A legfontosabb, hogy ha gyermeket vagy önmagáról gondoskodni nem képes személyt engedünk a vízbe, akkor egyetlen pillanatra se hagyjuk magukra őket.

Ugyancsak figyelni kell az alkohol fogyasztására. Bár a felnőttek számára semmi sem tiltja az alkoholos italokat, a medencézés során jobb ezeket elkerülni. Ha pedig súlyosan ittas személy szeretne fürödni, rá ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a gyermekekre, egy pillanatra sem szabad magára hagyni. Jó tudni, hogy ilyen állapotban a test önvédelmi reflexei kikapcsolhatnak, s míg józanul önkéntelenül is a víz felszíne felé törekszünk, részegen ez nem mindig következik be.

Nyár lévén pedig figyelni kell az UV sugárzásra és a hőségre is, előbbi károsíthatja a bőr sejtjeit, ami különféle megbetegedéseket okozhat, utóbbi pedig hőgutát eredményezhet. Emiatt a szakértők azt ajánlják, hogy a legmelegebb nyári napokon 10 és délután 2 óra között ne legyünk a napon, hacsak nincs napfényvédő árnyékolás a medencénk felett.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Jakuzzival és infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése