term ID:
parent cat ID:116
post ID:17159
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Milyen medencetakarót érdemes választania? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Milyen medencetakarót érdemes választania?

Publikálva:

A medence tisztántartásán túl a medencetakarók számtalan előnyt kínálhatnak Önnek. Ha a vásárlás előtt szeretné megismerni, milyen típusú termékek vannak és ezek mire használhatók, ajánljunk figyelmébe az alábbi összefoglalónkat.

A nyári szolár medencetakaró

Ajánlott írásaink


A szolár takaró, ahogy a neve is mutatja, képes felerősíteni a napsugarak hőjét, így melegítve a medence vizét. Hogy miért is jó mindez? Nyári reggeleken nem kell arra várnia, hogy a vízhőmérséklet ideális legyen, vagyis már a korai órákban csobbanthat egyet.

A tapasztalatok szerint a medence hőfoka a szolár takaró segítségével akár 4-7°C-al melegebb lehet, mint nélküle. Ez azt is jelenti, hogy a medenceszezont Ön az időjárás hidegebbre fordulása ellenére meg tudja hosszabbítani.

A medencetakarót eltérő vastagságban, formában vagy méretben vásárolhatja be. A terméket elhelyezheti kézzel, de a könnyebb megoldás, ha felsodró, vagy feltekerő hengert alkalmaz ehhez. A minőséget a megbízható német import alapanyag adja.

Eltolható polikarbonát medencefedés

Az eltolható polikarbonát fedés a nyári szolártakaró működési elvén alapszik, de annál sokkal hatékonyabb melegítést tesz lehetővé. A medencefedés használata akár 6-10 °C-kal növelni tudja a medence vízének hőmérsékletét, ami miatt külön fűtésre már nem kell költenie. Emellett, a takarás megakadályozza, hogy a különböző szennyeződések a medencébe jussanak, ezáltal Önnek kevesebb gondja lesz a tisztítással. A fix méreteken túl, az egyedi gyártás sem jelent problémát.

Biztonsági medencetakaró

A biztonsági medencetakaró segít elkerülni az életveszélyes baleseteket. Amennyiben kisgyermek vagy házi kedvenc van a családban, ezt a terméket mindenképpen érdemes beszereznie. A takaró 50 kilogramm súly alatt mindenkit megtart, e fölött viszont az alumínium merevítőrudak már könnyedén eldeformálódhatnak. A takaró felhelyezése nem igényel különösebb szaktudást, Ön is bátran nekiállhat. A hagyományos kék színen túl igény szerint más árnyalatokat is választhat. Óvja meg a családtagjai épségét a biztonsági medencetakaróval!

Redőnyös-motor vezérelte medencefedés

Egy modern és szemet gyönyörködtető megoldás a medence vízének tisztán tartására és felmelegítésére. Az esztétikus kialakítású fedés egy gombnyomásra aktiválható, a munkát Ön helyett a motor végzi el. Mivel ez a fedés egyedi méretek alapján kerül legyártásra, az árak is ennek mentén alakulnak. A költségeket az olyan tényezők is befolyásolni tudják, mint például a mozgató motor elhelyezkedése, ami kerülhet a medence szélére, aljára vagy a falába.

A medence téliesítésének elengedhetetlen eszköze, a téli medencetakaró

Ahhoz, hogy a medence hosszú éveken át használható legyen, a téli időszakban bizonyos óvintézkedéseket kell elvégeznie. A medence vízének minőségét a legjobban a téli medencetakaróval óvhatja meg. Egy ilyen termék segítségével gyorsan elejét veheti a késő tavaszi medencetakarításnak, mellyel nem csak időt, de rengeteg energiát spórolhat meg. Egy tökéletes medencetakaróval és néhány alapvető szabály betartásával a medence vizét elegendő három évente cserélnie.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Tisztelt Érdeklődő! Igyekszünk minden fronton helytállni, de irodai túlterheltség miatt nem biztos, hogy egyből el tud érni minket telefonon. Megértését köszönjük!

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése