term ID:
parent cat ID:116
post ID:16490
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Öt tipp a tökéletes jakuzzi partihoz Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Öt tipp a tökéletes jakuzzi partihoz

Publikálva:

Mivel a nyár beköszöntével az emberek egyre több időt szeretnének a szabadban tölteni, így a melegebb hónapok ideális lehetőséget teremtenek egy tökéletes jakuzzis parti megrendezéséhez.  Amennyiben Ön is szívesen meglepné a szeretteit és barátait néhány felejthetetlen pezsgőfürdős élménnyel, az alábbi bejegyzésünkben hasznos ötletekkel gazdagodhat.

A meghívott vendégek száma

Ajánlott írásaink


Fontos, hogy már a szervezés előtt meghatározza, maximum hány embert szeretne meghívni a partira. A limitet több tényező befolyásolhatja, ilyen lehet például a rendelkezésre álló kert mérete, illetve a jakuzzi ülőhelyeinek száma.

Ha kicsi a masszázsmedence, de sok a vendég, valakinek mindig várakoznia kell. Ha mégis több emberrel számolna, érdemes egyéb szórakozási lehetőségekről is gondoskodnia.

Győződjön meg arról, hogy a jakuzzi vize készen áll a vendégek fogadására

Nincs is annál kellemetlenebb érzés, ha a partira érkező vendégeket nem megfelelő tisztaságú víz fogadja. A jó vízminőségért a szűrőket hetente legalább egyszer ajánlott áttisztítani. A művelet nem tart tovább 10 percnél, mégis nagyon fontos karbantartási feladatnak számít.

Emellett a parti előtt a víz szintjét sem árt ellenőrizni. Mivel a jakuzzi vize folyamatosan párolog, időről-időre újra fel kell tölteni. Az optimális vízmagasságot mindig az adott medence határozza meg, a túl alacsony vízszint idővel a jakuzzi meghibásodásához vezethet.

Törölközők a vendégek számára

Bár a legtöbb vendég, ha vizes partira igyekszik, csomagol magának törölközőt, előfordulhatnak olyan esetek, amikor ez a lépés elmarad. Házigazdaként azonban minden lehetőségre fel kell készülnie. A jakuzzi közelében elhelyezett törölközőkkel ráadásul igazán gondos vendéglátóként tüntetheti fel magát. Ugyanilyen apró, de kedves figyelmesség lehet a vendégeknek kitett naptej és testápoló is.

Az italok kérdése

Mivel a jakuzzi kellemesen meleg vizében üldögélve az emberi szervezet nehezen érzékeli az elfogyasztott alkohol mennyiséget, ezért alkoholos italokat mindenki csak saját felelősségére fogyasszon. Az ajánlások szerint ebben az esetben 15 percenként jó felállni és ellenőrizni az alkohol hatásait. Alternatívaként érdemes alkoholmentes koktélokat felszolgálni azoknak, akik a medencét is szívesen használnák, manapság az interneten már számtalan finom és könnyen elkészíthető recepttel találkozni. Természetesen az ásványvízről és az üdítőkről sem szabad elfelejtkezni.

A parti témája

Bár egy random összehívott bulinak is meg van a maga hangulata, a tapasztalatok azt mutatják, a vendégek szeretik valamilyen témához kötni a partikat. A jakuzzi mellé általában a trópusi díszítést szokták választani, de legalább ilyen népszerűek a szellemes vagy a romantikus tematikák is. A játékkedvelők pedig egyenesen rajonganak a jakuzziban megrendezett kártya- és társasjáték partikért, ezekhez napjainkban már vízálló játékok is beszerezhetők. A buli szervezésekor jó felmérni, hogy a vendégek többsége milyen dekorációt és tartalmat kívánna.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése