term ID:
parent cat ID:72
post ID:12302
category_72
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Befüggeszthető ellenáramoltató Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Befüggeszthető ellenáramoltató

A véget nem érő úszáshoz

Utólag is telepíthető
Hazai gyártás
Folyamatos úszás

Miért jó? Ezt a gépet bármilyen merevfalú medencébe könnyen, utólagosan is tudja telepíteni. Segítségével folyamatosan tud úszni szinte bármilyen méretű medencében. Akár már 3 m-es kis medencében is.

Mikor ajánljuk? Akkor ajánljuk az Ön számára, ha rendszeresen szeretne úszni viszont kisebb méretű medencével rendelkezik, amiben az úszás nem kivitelezhető kényelmesen (< 12m hossz).
Vagy akkor, ha ugyan nagyobb méretű a medencéje, de nem szeretne sokat fordulni úszás közben, hanem inkább folyamatosan szeretne tempózni ameddig csak akar.

Hogyan működik? Az úszóval szembe áramoltatja a vizet, így az egyhelyben tud úszni. Hasonlít ahhoz, mintha egy folyó sodrásával úszna szembe.

Hova lehet felhelyezni?

Minden merev falú medencében használható és utólag is felszerelhető. Akár Ön is könnyen telepítheti. Semmilyen különleges szaktudást nem igényel. Fixen kell rögzíteni a medence szélére és már csak áramra van szüksége.

Erőssége:

2 féle teljesítménnyel gyártjuk. A kisebbik gép (40 m3/h) nagyjából 3 km/h – ás, a nagyobbik gép (60 m3/h) pedig 4-5 km/h – ás sebességű folyamatos úszást tesz lehetővé. A maximális erősségből fokozatmentesen lehet gyengíteni levegő hozzákeveréssel, egy gomb segítségével.

Gyártása:

Ezek az ellenáramoltatók nem import termékek, hanem Mi gyártjuk őket 1998-óta Magyarországon, Budapesten. Természetesen a szervizelést és a karbantartást is Mi végezzük.

Galéria

Utólag telepíthető ellenáramoltató vélemény – használat

Ebben a videóban egy befüggeszthető ellenáramoltató tulajdonosa meséli el röviden a tapasztalatait, mondja el a véleményét a géppel kapcsolatban. A videóban nem hangzik el, de Ő egy 6 x 3 x 1,5 m – es medencében használja az úszógépet.

“Jó, hogy egyáltalán nem számít a medence mérete, tudunk folyamatosan úszni benne……szerintem nagyjából olyan erős lehet, mintha a Dunával úsznék szembe.”

Egyéb medencegépészeti megoldások

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése