term ID:
parent cat ID:71
post ID:1663
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Eltolható polikarbonát medencefedés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Eltolható polikarbonát medencefedés

A legtöbbet adó medencefedés

Első osztályú minőség
Gyártói3 évgarancia
A kategória csúcsa
Melegebb medencevíz

Miért jó? Ezek a medencefedések gyakorlatilag duplájára tudják nyújtani a fürdési szezont, hiszen a medencéje vize jóval melegebb lesz. Egy átlagos nyáron akár 6-10 °C-kal is emelheti a víz hőmérsékletét polikarbonát fedéssel, mint fedés nélkül. Nem lesz szüksége külön fűtésre.

Mit tud még? A fentieken túl 90% -ban csökkenti a medencéjébe kerülő szennyeződések mennyiségét, ami miatt nagyon ritkán kell csak takarítania / porszívóznia a medencéjét, ráadásul csökkenti a felhasznált vízkezelő szerek mennyiségét is. Plusz, akár teljesen zárhatóvá is tehető, így biztonsági fedésként is funkcionálhat, kisgyermekek védelmére.

Formák és méretek: Ezeket a lap alján találja, de nem minden polikarbonát fedésünk van feltüntetve, csak a legnépszerűbbek. Sokféle forma és méret elérhető. Vannak fix méretek, de akár egyedileg is tudunk gyártani, szinte bármilyen terjedelemben fedést. Érdemes megtekintenie néhány videónkat is.

Galéria

Telepítésnél érdemes figyelembe venni

A fedés teljes letolásához: a medence egyik végén javasolt hagyni 2,5 -3 méter szabad helyet, hogy a fedést teljesen le tudja tolni a medencéről. Lásd a képen. Ehhez természetesen szilárd burkolatra van szükség a medencén túl, legalábbis a fedést megvezető sínek alatt mindenképpen.

Ha nincs elég helye a medence egyik végénél a fedés letolására, az sem baj, de akkor számolnia kell azzal, hogy a fedés egy része a medence fölött fog maradni, kinyitott állapotban is. Ilyen esetekben úgy tervezzük fedéseinket, hogy alatta a medence használható legyen!

Ha kiáll valami a medencéből: például egy létra, vagy nyakzuhany, esetleg egy befüggeszthető ellenáramoltató, akkor azzal számolni kell, hogy a fedés a letolásnál ne akadjon el a kiálló tárgyakban.

Ha a medence kiáll a földből: ez eltolható medencefedések esetében nem túl szerencsés, mert csak kompromisszum árán lehet az ilyen medencékre fedést feltenni, ráadásul nem is lesz túl szép.

Érdemes tudni

Különböző gyártók = különböző színvonal, élettartam, minőség és ár! Ma már sokféle gyártó terméke érhető el hazánkban is, amik kívülről lehetnek ugyan nagyon hasonlóak egy átlag felhasználó számára, de a valóságban nagyon eltérőek. Az, hogy Ön ezt a fedést mennyi ideig fogja használni, mennyire lesz masszív és ezáltal milyen könnyen tudja majd letolni és visszahúzni a medencéjére néhány év múlva, mennyire áll ellen a szélnek, a viharoknak, a nap UV sugarainak esetleg a jégesőnek és ezt milyen hosszan (pár évig vagy évtizedekig), abban nagyon nagy különbségek vannak.

A fentiek miatt néhány példa: nem mindegy az alumínium vázszerkezet anyagösszetétele, hogy a különböző formájú fedések váza egyedi tervezésű vagy mindegyik ugyanarra a profilra épül, így a merevségük különböző, a polikarbonát héj összetétele, hő hasznosítása stb. Ezek és még sok más tényező, mind befolyásolják a feljebb leírtakat és természetesen az árat is.

Medencefedéseink működése röviden, árak

Működése: Ezek a medencefedések általában a medence két oldalán (van olyan típus, ahol csak egy oldalán) lévő síneken gördíthetőek, így akár teljesen letolhatók a medencéről. Minél nagyobb a fedés, annál több elemből áll (2-3-4-5 elem). Ezek az elemek csúsznak egymásba.

Szerkezete: Minden fedésünknek egyedi tervezésű, különböző keresztmetszetű és erősítésű alumínium váza van, amik között vagy teljesen, üvegszerűen átlátszó, vagy homályos légkamrás polikarbonát lemez található.

Néhány alap tulajdonsága: Külső és belső oldalán is UV ellenállású bevonattal, viharálló rögzítésekkel, egyedi szabadalmaztatott dupla csapágyazású görgőkkel, hogy ne csak 1 évig gördüljön kifogástalanul, hanem hosszú – hosszú évekig, szuperlapos sínekkel, automata arretálással.

Az általunk forgalmazott polikarbonát fedések, ha a maximumot szeretné kihozni medencéjéből (Mi azt szeretnénk!), akkor nem tartoznak az olcsó polikarbonát fedések közé.

Ezeknek a típusoknak a megtervezése és legyártása sok tízezer munkaóra és több tucat szabadalmaztatott ötlet megvalósítása után történt és a folyamatos fejlesztéseknek hála Európa legnépszerűbb medencefedései közé tartoznak.

Irányárak: Az árakat tekintve mindig egyedileg kalkulálunk, de mindenképpen milliós tételekben kell gondolkodni. Az ár leginkább a fedés típusától és a lefedett terület nagyságától függ. Ezek a termékeink Nyugat Európa legszigorúbb minőségi és biztonsági követelményeinek is megfelelnek.

Ha Ön is úgy érzi, mint szerencsére nagyon sokan, hogy a lehető legtöbbet szeretné kapni a pénzéért, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!

Választható formák, típusok

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése