term ID:
parent cat ID:71
post ID:1663
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Eltolható polikarbonát medencefedés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Eltolható polikarbonát medencefedés

A legtöbbet adó medencefedés

Első osztályú minőség
Gyártói3 évgarancia
A kategória csúcsa
Melegebb medencevíz

Miért jó? Ezek a medencefedések gyakorlatilag duplájára tudják nyújtani a fürdési szezont, hiszen a medencéje vize jóval melegebb lesz. Egy átlagos nyáron akár 6-10 °C-kal is emelheti a víz hőmérsékletét polikarbonát fedéssel, mint fedés nélkül. Nem lesz szüksége külön fűtésre.

Mit tud még? A fentieken túl 90% -ban csökkenti a medencéjébe kerülő szennyeződések mennyiségét, ami miatt nagyon ritkán kell csak takarítania / porszívóznia a medencéjét, ráadásul csökkenti a felhasznált vízkezelő szerek mennyiségét is. Plusz, akár teljesen zárhatóvá is tehető, így biztonsági fedésként is funkcionálhat, kisgyermekek védelmére.

Formák és méretek: Ezeket a lap alján találja, de nem minden polikarbonát fedésünk van feltüntetve, csak a legnépszerűbbek. Sokféle forma és méret elérhető. Vannak fix méretek, de akár egyedileg is tudunk gyártani, szinte bármilyen terjedelemben fedést. Érdemes megtekintenie néhány videónkat is.

Galéria

Telepítésnél érdemes figyelembe venni

A fedés teljes letolásához: a medence egyik végén javasolt hagyni 2,5 -3 méter szabad helyet, hogy a fedést teljesen le tudja tolni a medencéről. Lásd a képen. Ehhez természetesen szilárd burkolatra van szükség a medencén túl, legalábbis a fedést megvezető sínek alatt mindenképpen.

Ha nincs elég helye a medence egyik végénél a fedés letolására, az sem baj, de akkor számolnia kell azzal, hogy a fedés egy része a medence fölött fog maradni, kinyitott állapotban is. Ilyen esetekben úgy tervezzük fedéseinket, hogy alatta a medence használható legyen!

Ha kiáll valami a medencéből: például egy létra, vagy nyakzuhany, esetleg egy befüggeszthető ellenáramoltató, akkor azzal számolni kell, hogy a fedés a letolásnál ne akadjon el a kiálló tárgyakban.

Ha a medence kiáll a földből: ez eltolható medencefedések esetében nem túl szerencsés, mert csak kompromisszum árán lehet az ilyen medencékre fedést feltenni, ráadásul nem is lesz túl szép.

Érdemes tudni

Különböző gyártók = különböző színvonal, élettartam, minőség és ár! Ma már sokféle gyártó terméke érhető el hazánkban is, amik kívülről lehetnek ugyan nagyon hasonlóak egy átlag felhasználó számára, de a valóságban nagyon eltérőek. Az, hogy Ön ezt a fedést mennyi ideig fogja használni, mennyire lesz masszív és ezáltal milyen könnyen tudja majd letolni és visszahúzni a medencéjére néhány év múlva, mennyire áll ellen a szélnek, a viharoknak, a nap UV sugarainak esetleg a jégesőnek és ezt milyen hosszan (pár évig vagy évtizedekig), abban nagyon nagy különbségek vannak.

A fentiek miatt néhány példa: nem mindegy az alumínium vázszerkezet anyagösszetétele, hogy a különböző formájú fedések váza egyedi tervezésű vagy mindegyik ugyanarra a profilra épül, így a merevségük különböző, a polikarbonát héj összetétele, hő hasznosítása stb. Ezek és még sok más tényező, mind befolyásolják a feljebb leírtakat és természetesen az árat is.

Medencefedéseink működése röviden, árak

Működése: Ezek a medencefedések általában a medence két oldalán (van olyan típus, ahol csak egy oldalán) lévő síneken gördíthetőek, így akár teljesen letolhatók a medencéről. Minél nagyobb a fedés, annál több elemből áll (2-3-4-5 elem). Ezek az elemek csúsznak egymásba.

Szerkezete: Minden fedésünknek egyedi tervezésű, különböző keresztmetszetű és erősítésű alumínium váza van, amik között vagy teljesen, üvegszerűen átlátszó, vagy homályos légkamrás polikarbonát lemez található.

Néhány alap tulajdonsága: Külső és belső oldalán is UV ellenállású bevonattal, viharálló rögzítésekkel, egyedi szabadalmaztatott dupla csapágyazású görgőkkel, hogy ne csak 1 évig gördüljön kifogástalanul, hanem hosszú – hosszú évekig, szuperlapos sínekkel, automata arretálással.

Az általunk forgalmazott polikarbonát fedések, ha a maximumot szeretné kihozni medencéjéből (Mi azt szeretnénk!), akkor nem tartoznak az olcsó polikarbonát fedések közé.

Ezeknek a típusoknak a megtervezése és legyártása sok tízezer munkaóra és több tucat szabadalmaztatott ötlet megvalósítása után történt és a folyamatos fejlesztéseknek hála Európa legnépszerűbb medencefedései közé tartoznak.

Irányárak: Az árakat tekintve mindig egyedileg kalkulálunk, de mindenképpen milliós tételekben kell gondolkodni. Az ár leginkább a fedés típusától és a lefedett terület nagyságától függ. Ezek a termékeink Nyugat Európa legszigorúbb minőségi és biztonsági követelményeinek is megfelelnek.

Ha Ön is úgy érzi, mint szerencsére nagyon sokan, hogy a lehető legtöbbet szeretné kapni a pénzéért, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!

Választható formák, típusok

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése