term ID:
parent cat ID:72
post ID:49
category_72
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Befüggeszthető medence vízforgató – szűrő Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Befüggeszthető medence vízforgató – szűrő

Egyszerűség, praktikum, tiszta medencevíz

Egyszerű használat
Utólag is telepíthető
Hazai gyártás

Kinek ajánljuk? Akkor ajánljuk Önnek, ha a lehető legegyszerűbben, legköltséghatékonyabban szeretné megoldani új, vagy éppen régi medencéje vizének a szűrését, forgatását, tisztán tartását.

Beüzemelése: Csak a medence szélére rögzíti és már használhatja is. Lásd a lenti videóban.

Medence aljának porszívózása: Az opcióként kérhető kézi medenceporszívó csatlakoztatásával, a medence aljára lehulló szennyeződéseket is könnyedén fel tudja vele porszívózni.

Gyártása, típusok? Ezeket a befüggeszthető vízforgatókat Mi gyártjuk 1987-óta Budapesten, illetve forgalmazzuk Magyarországon és a környező országokban egyaránt. Háromféle teljesítményben készítjük: 6, 10 és 16 m3/h szivattyúkkal, amik 3 x 2 m-es medencéktől egészen 8 x 4 m-es medencékig tisztán tudják tartani a vizet.

Hol használható?

Minden merevfalú (fémfalú, beton, poliészter, polipropilén stb.) medencénél alkalmazható. Csak a medence pereméhez kell rögzíteni és máris üzemkész. 230V–ról használható. A felszerelése, beüzemelése és működtetése nagyon egyszerű, nem igényel szaktudást.

Miért szükséges a medencébe egy vízforgató – szűrő?

Bármilyen medencéje is legyen, akár egy pár százezer forintos vagy több tízmilliós, vízforgatásra, szűrésre szükség van. A medencék vize ugyanis 2 dologtól marad tiszta. 1. a megfelelő vízforgatás – szűrés (pl.: befüggeszthető vízforgató vagy homokszűrő), 2. a hatékony vízkezelés (pl.: klóros, aktív oxigénes, automata / kézi stb.).

Opciós porszívókészlet

A külön kérhető porszívókészletet nagyon egyszerűen össze lehet kapcsolni a szűrővel (lásd fenti videó), és ennek segítségével a medence aljára leereszkedett szennyeződéseket is könnyen fel tudja porszívózni. Rendkívül hasznos és népszerű kiegészítő.

A porszívókészlet tartalma: Teleszkópos alumínium porszívórúd, gégecső a megfelelő hosszban, lombháló, porszívó kefe.

Mi kell a telepítéséhez?

Gyakorlatilag csak egy konnektor, (ami 30mAh érzékenységű életvédelmi relével védett, FI relé), illetve stabil rögzítés.

Mit kell csinálni vele télen?

A befüggeszthető szűrő 15 – 30 fokos vízben működik megfelelően. Ősszel, mikor a kerti medencék szezonja véget ér, akkor a gépet ki kell venni a vízből, kitisztítani és száraz fagymentes helyen tárolni tavaszig, amikor újra üzembe lehet helyezni.

Tipp

Egy pár ezer forintos időkapcsoló órára érdemes rákötni a vízforgatót, így a szűrés teljesen automatikussá válik. Úgy ajánlott beállítani a szűrési időt, hogy a gép, napi 3-szor forgassa át a teljes vízmennyiséget. Pl.: egy 30 m3-es medencébe, ha egy 10 m3/h–ás szűrő működik, akkor annak naponta 7-9 órát kell üzemelnie a főszezonban. Ez az aknás homokszűrőkre és bármilyen más szűrőre is igaz.

Egyéb medencegépészeti megoldások

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése