term ID:
parent cat ID:72
post ID:49
category_72
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Befüggeszthető medence vízforgató – szűrő Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Befüggeszthető medence vízforgató – szűrő

Egyszerűség, praktikum, tiszta medencevíz

Egyszerű használat
Utólag is telepíthető
Hazai gyártás

Kinek ajánljuk? Akkor ajánljuk Önnek, ha a lehető legegyszerűbben, legköltséghatékonyabban szeretné megoldani új, vagy éppen régi medencéje vizének a szűrését, forgatását, tisztán tartását.

Beüzemelése: Csak a medence szélére rögzíti és már használhatja is. Lásd a lenti videóban.

Medence aljának porszívózása: Az opcióként kérhető kézi medenceporszívó csatlakoztatásával, a medence aljára lehulló szennyeződéseket is könnyedén fel tudja vele porszívózni.

Gyártása, típusok? Ezeket a befüggeszthető vízforgatókat Mi gyártjuk 1987-óta Budapesten, illetve forgalmazzuk Magyarországon és a környező országokban egyaránt. Háromféle teljesítményben készítjük: 6, 10 és 16 m3/h szivattyúkkal, amik 3 x 2 m-es medencéktől egészen 8 x 5 m-es medencékig tisztán tudják tartani a vizet.

Hol használható?

Minden merevfalú (fémfalú, beton, poliészter, polipropilén stb.) medencénél alkalmazható. Csak a medence pereméhez kell rögzíteni és máris üzemkész. 230V–ról használható. A felszerelése, beüzemelése és működtetése nagyon egyszerű, nem igényel szaktudást.

Miért szükséges a medencébe egy vízforgató – szűrő?

Bármilyen medencéje is legyen, akár egy pár százezer forintos vagy több tízmilliós, vízforgatásra, szűrésre szükség van. A medencék vize ugyanis 2 dologtól marad tiszta. 1. a megfelelő vízforgatás – szűrés (pl.: befüggeszthető vízforgató vagy homokszűrő), 2. a hatékony vízkezelés (pl.: klóros, aktív oxigénes, automata / kézi stb.).

Opciós porszívókészlet

A külön kérhető porszívókészletet nagyon egyszerűen össze lehet kapcsolni a szűrővel (lásd fenti videó), és ennek segítségével a medence aljára leereszkedett szennyeződéseket is könnyen fel tudja porszívózni. Rendkívül hasznos és népszerű kiegészítő.

A porszívókészlet tartalma: Teleszkópos alumínium porszívórúd, gégecső a megfelelő hosszban, lombháló, porszívó kefe.

Mi kell a telepítéséhez?

Gyakorlatilag csak egy konnektor, (ami 30mAh érzékenységű életvédelmi relével védett, FI relé), illetve stabil rögzítés.

Mit kell csinálni vele télen?

A befüggeszthető szűrő 15 – 30 fokos vízben működik megfelelően. Ősszel, mikor a kerti medencék szezonja véget ér, akkor a gépet ki kell venni a vízből, kitisztítani és száraz fagymentes helyen tárolni tavaszig, amikor újra üzembe lehet helyezni.

Tipp

Egy pár ezer forintos időkapcsoló órára érdemes rákötni a vízforgatót, így a szűrés teljesen automatikussá válik. Úgy ajánlott beállítani a szűrési időt, hogy a gép, napi 3-szor forgassa át a teljes vízmennyiséget. Pl.: egy 30 m3-es medencébe, ha egy 10 m3/h–ás szűrő működik, akkor annak naponta 7-9 órát kell üzemelnie a főszezonban. Ez az aknás homokszűrőkre és bármilyen más szűrőre is igaz.

Egyéb medencegépészeti megoldások

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Bemutatóterem elérhetősége

 Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy ELŐTTE TELEFONON egyeztessen kollégáinkkal időpontot.

Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése