term ID:
parent cat ID:70
post ID:24
category_70
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Fóliás betonmedence építés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Fóliás betonmedence építés

Népszerű. Változatos.

Egyedi méretek
Közepes árkategória
Sokféle szín

Kiknek ajánljuk? Akkor ajánljuk Önnek, ha 100 % -ben a saját elképzeléseit szeretné megvalósítani forma és burkolat szempontjából és nem riad vissza a kivitelezés nagyobb volumenétől.

Miért szeretik sokan? Magyarországon a legelterjedtebb medence építési mód. Azért kedvelik sokan, mert szinte bármilyen méret és forma építhető ezzel a technológiával, a medence lépcső formájának is csak a képzelet szab határokat.

A népszerűségének másik oka, hogy itt a medence vízzárását a belső fólia burkolat adja, így a medence testét nem kell vízzáróra megépíteni, tehát maga a medence test kivitelezése viszonylag egyszerű. Kis szakmai segítséggel és megfelelő leírás alapján ezért ügyfeleink 41 % -a dönt úgy, hogy költségcsökkentés miatt saját maga építi meg a medence testet. Ilyenkor mi a gépészetet, fóliázást, burkolást, medencefedést, kiegészítőket, szakmai segítségnyújtást stb. adjuk. A maradék 59 % -ban pedig teljes kivitelezésben építjük ezeket a fóliás betonmedencéket.

Galéria

Fóliás betonmedence építések és vélemények

Méretek, formák, vízmélység

Méretek? A legnépszerűbb méretek a 6×3 vagy a 8x4m és az ezek közé eső méretek. De mivel ennél az építési módnál bármilyen méret építhető, ezért leginkább a kert mérete és a pénztárca mélysége szabja meg a határokat.

Formák? Bár akármilyen forma kérhető, bármilyen lépcsővel, de érdemes mégis a téglalap formánál maradni. Hogy miért? Mert a téglalap alakú medencéket, belső lépcsővel könnyebb tisztán tartani, valamint ha fedni is szeretné a medencéjét, a téglalap forma akkor is sokkal praktikusabb. A medencefedések ugyanis legjobban ehhez a formához tudnak idomulni és a használatuk is jóval könnyebb lesz.

Tipp: Egy eltolható polikarbonát medencefedés, nem csak a vízbe hulló szennyeződések ellen véd. Mivel fűti is a medencét, ezért egy ilyen fedéssel duplájára lehet nyújtani a fürdési szezont.

Vízmélység? Kizárólag süllyesztett víztükrű medencéket építünk és bár a fóliás betonmedencéknél a vízmélység is tetszőleges, mégis ügyfeleink 98 % – a 130 – 140 cm közötti vízmélységet szokott kérni. Ehhez a vízmélységhez 1,5 m mély medencét kell építeni.

Népszerű kiegészítők medencéhez

Jó tudni

Mivel Magyarországon a komoly magánmedencék több mint 70 % – a fóliás betonmedence, ezért jó tudni, hogy az utóbbi években nagyon megnőtt azon vállalkozások száma is, akik ilyen típusú medencét „építenek”. Ezért nem szabad két ajánlatot csak az ár alapján összehasonlítani, mert rengeteg apró eltérés van egy – egy fóliás betonmedence között, amit azok, akik nem ezzel foglalkoznak, az elején észre sem vesznek. Aztán 1-2 év használat után már igen… Ezért Mi azt javasoljuk, járjon jól utána mindennek és úgy válasszon medenceépítő céget. Nem érdemes elkapkodnia, ha hosszútávra tervez, hiszen pihenni szeretne, nem idegeskedni.

Egyéb medenceépítési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése