term ID:
parent cat ID:71
post ID:77
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Redőnyös – motoros medencefedés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Redőnyös – motoros medencefedés

Látványos. Különleges. Prémium.

Prémium megjelenés
Akár biztonsági funkció
Teljesen elrejthető
Motoros mozgatás

Miért jó? a redőnyös medencetakaróval lefedett medencék vize, sokkal jobban melegedhet, mint a fedetlen medencék vize. Akát 4-7 °C-kal magasabb lehet a medencevíz hőfoka általa. A melegebb medencevízen kívül, a legkedveltebb tulajdonsága, hogy hihetetlenül esztétikus, ráadásul mivel motoros mozgatású, egy gombnyomással lehet nyitni és zárni. Rendkívül látványos.

A motoros redőnylamellás medencefedés ára: ezek a fedések a prémium kategóriába tartoznak és egyedileg készítjük őket, így az áruk is ebben a tartományban mozog. Minden paraméterükben a legmagasabb szintet képviselik ezért bőven milliós tételről beszélünk. Természetesen az árat nagymértékben befolyásolja a fedés mérete, hogy hol lesz elhelyezve a fedés motorja (a medence szélén kívül, a medence alján, a medence testében stb.), valamint a lamellák típusa, kivitele. Ugyanis a lamellákból is számos verzió választható, pl.: egyszínű, esetleg szolár, ami a legjobban hasznosítja a nap melegét, stb. Nagyjából egy 6×3 méteres medencére 2 millió forinttól kezdődnek a motoros redőnylamellás fedés árak.

Mikor ajánljuk

Akkor ajánljuk Önnek, ha egy kivételesen esztétikus, figyelemre méltó és tájba simuló fedést szeretne a medencéjére, teljesen automata motoros mozgatással.

Ha most fogja építeni a medencéjét

Ha most épít új medencét és redőnylamellás medencefedést szeretne rá, akkor már előre bele kell tervezni. Ez azért fontos, mert többféle elhelyezés közül lehet választani, mindegyiknek megvan az előnye – hátránya. Viszont ebben az esetben el lehet teljesen rejteni a víz alatt, a medence aljában, a medence végében stb. a feltekert fedés ebben az esetben (ha olyan verziót választ), akkor akár teljesen el is tüntethető a szem elöl. Ez egy igen közkedvelt tulajdonsága a redőnylamellás medencefedéseknek.

Már kész medencék esetében

Ha már egy teljesen megépült medencéhez szeretne redőnylamellás medencefedést csináltatni, akkor ebben az esetben csak a medence szélére, kívülre helyezhető el a motoros feltekerő tengely. Ilyenkor a rejtett verziók már csak nagyon nagy bontás és visszaépítés után kivitelezhetőek.

Ha csak kívülre van lehetősége már elhelyezni ezt a medencefedést, akkor sem kell bánkódni, mert ebben az esetben is elegáns lesz a megjelenése, a mozgása.

Jó tudni

Ezek a medencefedések nem védenek a ráhulló portól, levelektől stb., mivel a fedést alkotó redőnylamellák a víz felszínén úsznak.

Ha biztonsági fedésként is szeretné használni (kisgyermekek, háziállatok védelmére), akkor vagy egy vállat kell kialakítani a medence testében, vagy egy korlátot kell felszerelni a medence oldalára, amire a medencefedés fel tud feküdni, ezáltal meg tudja tartani azt, aki rálép.

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel, befüggeszthető vízforgatóval, ellenáramoltatóval kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése