term ID:
parent cat ID:71
post ID:77
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Redőnyös – motoros medencefedés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Redőnyös – motoros medencefedés

Látványos. Különleges. Prémium.

Prémium megjelenés
Akár biztonsági funkció
Teljesen elrejthető
Motoros mozgatás

Miért jó? a redőnyös medencetakaróval lefedett medencék vize, sokkal jobban melegedhet, mint a fedetlen medencék vize. Akát 4-7 °C-kal magasabb lehet a medencevíz hőfoka általa. A melegebb medencevízen kívül, a legkedveltebb tulajdonsága, hogy hihetetlenül esztétikus, ráadásul mivel motoros mozgatású, egy gombnyomással lehet nyitni és zárni. Rendkívül látványos.

A motoros redőnylamellás medencefedés ára: ezek a fedések a prémium kategóriába tartoznak és egyedileg készítjük őket, így az áruk is ebben a tartományban mozog. Minden paraméterükben a legmagasabb szintet képviselik ezért bőven milliós tételről beszélünk. Természetesen az árat nagymértékben befolyásolja a fedés mérete, hogy hol lesz elhelyezve a fedés motorja (a medence szélén kívül, a medence alján, a medence testében stb.), valamint a lamellák típusa, kivitele. Ugyanis a lamellákból is számos verzió választható, pl.: egyszínű, esetleg szolár, ami a legjobban hasznosítja a nap melegét, stb.

Mikor ajánljuk

Akkor ajánljuk Önnek, ha egy kivételesen esztétikus, figyelemre méltó és tájba simuló fedést szeretne a medencéjére, teljesen automata motoros mozgatással.

Ha most fogja építeni a medencéjét

Ha most épít új medencét és redőnylamellás medencefedést szeretne rá, akkor már előre bele kell tervezni. Ez azért fontos, mert többféle elhelyezés közül lehet választani, mindegyiknek megvan az előnye – hátránya. Viszont ebben az esetben el lehet teljesen rejteni a víz alatt, a medence aljában, a medence végében stb. a feltekert fedés ebben az esetben (ha olyan verziót választ), akkor akár teljesen el is tüntethető a szem elöl. Ez egy igen közkedvelt tulajdonsága a redőnylamellás medencefedéseknek.

Már kész medencék esetében

Ha már egy teljesen megépült medencéhez szeretne redőnylamellás medencefedést csináltatni, akkor ebben az esetben csak a medence szélére, kívülre helyezhető el a motoros feltekerő tengely. Ilyenkor a rejtett verziók már csak nagyon nagy bontás és visszaépítés után kivitelezhetőek.

Ha csak kívülre van lehetősége már elhelyezni ezt a medencefedést, akkor sem kell bánkódni, mert ebben az esetben is elegáns lesz a megjelenése, a mozgása.

Jó tudni

Ezek a medencefedések nem védenek a ráhulló portól, levelektől stb., mivel a fedést alkotó redőnylamellák a víz felszínén úsznak.

Ha biztonsági fedésként is szeretné használni (kisgyermekek, háziállatok védelmére), akkor vagy egy vállat kell kialakítani a medence testében, vagy egy korlátot kell felszerelni a medence oldalára, amire a medencefedés fel tud feküdni, ezáltal meg tudja tartani azt, aki rálép.

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Jakuzzival és infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése