term ID:
parent cat ID:72
post ID:51
category_72
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Elektromos medencefűtés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Elektromos medencefűtés

Egyszerű, utólagos telepítés

Egyszerű használat
Utólag is telepíthető
Hazai gyártás

Miért jó? Mert csak odateszi a medence mellé és már fűti is a vizet.

Kinek ajánljuk? Akkor ajánljuk Önnek, ha szeretné, hogy melegebb legyen a medencéje vize, viszont a medence gépészetéhez nem szeretne hozzányúlni, nem szeretné átépíteni. Ebben az esetben lehet ideális választás Önnek is az utólagosan telepíthető elektromos medencefűtés.

Röviden mi is ez: Ez az elektromos medencefűtés kis és közepes medencék fűtésének utólagos megoldására készült (medenceperemre telepíthető, rögzítés nélkül, hőmérséklet szabályozással). Két fő egysége a vezérlődoboz és a fűtőpatronnal egybeépített szivattyú.

Mekkora medencékhez? 5-től 30 m³-es medencékig ajánlott.

Egyszerű, utólagos telepítés

Mennyire tudja a medence vizét melegíteni? Egy 3 KW-os medencefűtés 10 m³ vizet 4 óra alatt 1°C – kal képes felmelegíteni, ha a hőveszteséget nem vesszük figyelembe.

Milyen teljesítményben készítjük? 3, 6 vagy 9 KW-os teljesítményben. A 6 és 9 KW – os kivitelekhez már szükséges a 3 fázis (400V). A 3 KW-oshoz elég a 230 V is.

Beüzemelése, használata? Beüzemelése semmilyen szakértelmet nem igényel, nagyon egyszerű. Csak leteszi a medence szélére, légteleníti 1 mozdulattal, csatlakoztatja az elektromos hálózathoz és máris üzemkész.

Megrendelése: Megrendelni személyesen, telefonon vagy e-mailben érdemes egyik szakértő kollégánknál, aki készséggel válaszol Önnek, ha esetleg lenne még kérdése a termékkel kapcsolatban. Akár futárszolgálattal is ki tudjuk küldeni Önnek.

Jó tudni

A medencevíz hőmérsékletének csökkenése (víz hűlés), 90 % -ban a medencevíz párolgása miatt van. Ezt a párolgást, egy nyári szolár medencetakaró nagymértékben tudja csökkenteni sőt, egy ilyen takaró használatával sokat rásegíthet a medence fűtésére is, hiszen kiválóan felerősíti a napsugarak melegítő hatását. Nagyon népszerű és ajánlott termék minden medencéhez, ha melegebb medencevizet szeretne.

Egyéb medencegépészeti megoldások

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése