term ID:
parent cat ID:71
post ID:75
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Biztonsági medencefedés, medencetakaró Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Biztonsági medencefedés, medencetakaró

Gyermekei biztonsága a legfontosabb!

Egyedi gyártás
Gyermeke védelmére
Terhelhetősége50kgmaximum

Mire jó? A biztonsági medence takaró célja, hogy a kisgyermekek és a házi kedvencek még véletlenül se tudjanak beleesni a medencébe, így Önnek nem kell értük aggódnia.

Mit tud? A biztonsági takaró egy 50 kg-nál nem nehezebb gyermeket vagy háziállatot biztonságosan, megtart. Ha 50 kg-nál nehezebb személy lép rá, akkor a takarót merevítő alumínium rudak deformálódhatnak.

Takaró színe? A takaró színe alapáron kék, de felárért választható más szín is!

Felszerelése? Ezt a lejjebb lévő videóban megtekintheti. Nem túl bonyolult, akár Ön is elvégezheti, de minimális felárért mi is felszereljük, ha kéri.

Milyen méretek vannak? Ezeket a medence takarókat egyedi méretben, egyesével gyártjuk maximum 8 x 4 m-es medenceméretig. Kizárólag téglalap formát tudunk készíteni belőle.

Hova lehet felhelyezni? a medence két végén szilárd burkolat kell, hogy legyen ahová a takaró rögzíthető. (lásd a telepítési videóban) Csak olyan medencén alkalmazható, aminek a felületéből nem áll ki semmi. Pl.: létra, nyakzuhany, egyéb gépészeti elem stb. A takaró csak így tud tökéletesen felfeküdni körben a medence peremére.

Használaton kívül: Ha éppen nincs a medencére kifeszítve, akkor a medence egyik végénél feltekercselve tárolható.

Mit kell csinálni vele télen? Téli takarónak nem használható! Ugyanis, ha a takarón lévő vízelvezető lyukak eltömődnek az ősszel rá hulló falevelek miatt, a tél folyamán összegyűlhet rajta jelentős csapadék. Ez a csapadék akár több tonna is lehet, amit a takaró már nem fog tudni megtartani.

Ha télen is szeretné a medencén hagyni a biztonsági takarót, akkor azt folyamatosan meg kell tisztítania a rá hulló levelektől és a hótól.

Biztonsági medencetakaró árak: fontos kihangsúlyozni, hogy a termék árát nagy mértékben befolyásolja a medence méretén kívül a felhasznált merevítések sűrűsége, átmérője, minősége, illetve a ponyva anyaga stb. Természetesen ezek az időtállóságát is jelentősen befolyásoló tényezők! Ezeket figyelembe véve a biztonsági takaró nagyjából 150 – 500 ezer forint között elérhető. Pontos ajánlatért keresse kollégáinkat.

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Jakuzzival és infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése