term ID:
parent cat ID:71
post ID:75
category_71
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Biztonsági medencefedés, medencetakaró Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Biztonsági medencefedés, medencetakaró

Gyermekei biztonsága a legfontosabb!

Egyedi gyártás
Gyermeke védelmére
Terhelhetősége50kgmaximum

Mire jó? A biztonsági medence takaró célja, hogy a kisgyermekek és a házi kedvencek még véletlenül se tudjanak beleesni a medencébe, így Önnek nem kell értük aggódnia.

Mit tud? A biztonsági takaró egy 50 kg-nál nem nehezebb gyermeket vagy háziállatot biztonságosan, megtart. Ha 50 kg-nál nehezebb személy lép rá, akkor a takarót merevítő alumínium rudak deformálódhatnak.

Takaró színe? A takaró színe alapáron kék, de felárért választható más szín is!

Felszerelése, működése? Nem túl bonyolult, akár Ön is elvégezheti, de felárért mi is felszereljük, ha kéri. A szerelést, működést a lejjebb lévő videóban érdemes megtekinteni (klikk a kisgyermekes képre, vagy a lenti gombra).

Milyen méretek vannak? Ezeket a medence takarókat egyedi méretben, egyesével gyártjuk maximum 8 x 4 m-es víztükör méretig. Kizárólag téglalap formát tudunk készíteni belőle.

Hova lehet felhelyezni? a medence két végén szilárd burkolat kell, hogy legyen ahová a takaró rögzíthető. (lásd a telepítési videóban) Csak olyan medencén alkalmazható, aminek a felületéből nem áll ki semmi. Pl.: létra, nyakzuhany, egyéb gépészeti elem stb. A takaró csak így tud tökéletesen felfeküdni körben a medence peremére.

Használaton kívül: Ha éppen nincs a medencére kifeszítve, akkor a medence egyik végénél feltekercselve tárolható.

Mit kell csinálni vele télen? Téli takarónak nem használható! Ugyanis, ha a takarón lévő vízelvezető lyukak eltömődnek az ősszel rá hulló falevelek miatt, a tél folyamán összegyűlhet rajta jelentős csapadék. Ez a csapadék akár több tonna is lehet, amit a takaró már nem fog tudni megtartani.

Ha télen is szeretné a medencén hagyni a biztonsági takarót, akkor azt folyamatosan meg kell tisztítania a rá hulló levelektől és a hótól.

Biztonsági medencetakaró árak: fontos kihangsúlyozni, hogy a termék árát nagy mértékben befolyásolja a medence méretén kívül a felhasznált merevítések sűrűsége, átmérője, minősége, illetve a ponyva anyaga stb. Természetesen ezek az időtállóságát is jelentősen befolyásoló tényezők! Ezeket figyelembe véve a biztonsági takaró nagyjából 200 – 650 ezer forint között elérhető. Pontos ajánlatért keresse kollégáinkat.

Egyéb medencefedési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése