term ID:
parent cat ID:
post ID:6
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Rólunk Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Rólunk

Dr. BERTÉNYI USZODATECHNIKA

  • Bemutatóterem: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69.

Telefonszámok:

  • Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, medencegépészettel kapcsolatban: +3670 / 648-1327
  • Medence építéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban: +3620 / 258-6420
  • Jakuzzival kapcsolatban: +3630 / 297-9012
  • Infraszaunával kapcsolatban: +3670 / 648-1330

Rólunk röviden:

Az elsők között kezdtük az uszodatechnikát Magyarországon (1987). Akkor még kizárólag saját tervezésű és gyártású, medencevíz szűrésére kialakított gépeket forgalmaztunk, amit rövidesen követett egyéb termék és szolgáltatás. Jelenleg a fő tevékenységi körünk a magán medencék építése és ezekhez kapcsolódó gépészeti termékek (medenceszűrők, ellenáramoltatók, medencefűtések, medence tisztító robotok, nyakzuhanyok stb.), valamint nyári – téli medencefedések, medencetakarók, beltéri infraszaunák, kültéri jakuzzik és ezek kiegészítőinek a kereskedelme.

Sajtómegjelenések:

Rólunk bővebben:

1987 óta vagyunk a hazai piacon. Az első években saját tervezésű uszodatechnikai gépeket fejlesztettünk ki, ezek gyártása és forgalmazása ma is a cég fő profilját képezik. Befüggeszthető és aknába telepíthető vízforgatók – szűrők, befüggeszthető, és beépíthető ellenáramoltatók, ill. masszázsberendezések, valamint utólagosan telepíthető elektromos medencefűtő készülékek képezik ma a saját termékek sorát.

Mint cégképviselet /1992 óta/ a német KRÜLLAND cég /alapítva 1936/ különféle formájú könnyűfém- és acélvázas fóliamedencéivel és teljes uszodatechnikai kínálatával szeretnénk az Ön partnere lenni.

És mit ajánlunk még? Süllyesztett víztükrű vasbeton és kompozit medencéket, régi medencék felújítását fóliaburkolattal, téli – nyári medencefedéseket, medencetakarókat köztük fix és eltolható, aluminiumvázas medencelefedéseket különféle formában és kivitelben, masszázsmedencéket számos méretben, mindenfajta szaunát helyszíni felmérés szerint méretre gyártva, valamint kedvező árfekvésű beltéri infrakabinokat.  Vegye fel velünk a kapcsolatot és nézze meg a helyszínen is, mit kínálunk Önnek, vagy csak beszélgessünk terveiről!

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése