term ID:
parent cat ID:70
post ID:1350
category_70
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Poliészter – kerámiamagos medence építés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Poliészter – kerámiamagos medence építés

A legjobbak közül is a legjobbat

Makulátlan sima felület
Prémium termék
Akár20 évgarancia
Belső3Dcsillámos

Kinek ajánljuk? A prémium kategóriába tartozó poliészter medencéinket akkor ajánljuk Önnek, ha pontosan tudja, hogy a lehető legkiválóbbat szeretné magának, ami ebben a szegmensben elérhető és tisztában van vele, hogy nem az ár a fő szempont.

Ezeknél a poliészter medencéknél az egyszerűség és letisztultság lett kombinálva a legmagasabb minőséggel, tartóssággal és esztétikával. Ha Ön is ezeket az elveket vallja a saját életében és a maximumra törekszik, akkor ez lesz az Önnek megfelelő medence.

Fontos tudni: Sűrűn találkozunk olyan érdeklődőkkel, akik a medenceépítés elején, az információgyűjtés, keresgélés szakaszban járnak és összekeverik a PP azaz polipropilén medencéket a Poliészter – Kerámiamagos medencékkel. Fontos tudni, hogy a kettő teljesen más. Mind minőségben, mind megjelenésben, mind élettartamban, mind árban nagyon különböznek. Egy 1 – től 10 – es skálán a PP (polipropilén) medencék a 3 – as, míg a Poliészter – kerámiamagos medencék a 10 – es szintet képviselik! Ezeknek a medencéknek az élettartama, ha gondosan megtervezik és kivitelezik őket, minimum 30 Év.

Ha a süllyesztett víztükrű medencék csúcskategóriáját keresi, akkor megtalálta.

 

Galéria

Poliészter - kerámiamagos medencéink anyaga

  1. Áttetsző gelcoat réteg
  2. Színezett barrier coat réteg
  3. Vinilészter réteg
  4. Kerámia kompozit mag *
  5. Üvegszálas poliészter rétegek
  6. PU hab szigetelés**
  7. Üvegszálas poliészter rétegek

Opciók: A 4-es és 6-os csillagozott pontok, opcióként kérhetőek.

Tökéletesen sima, makulátlan 7 rétegű UV stabil medencetest. A sima felületen kevésbé tud megtapadni az alga, így kevesebbet kell takarítani és kevesebb vegyszer is elég a tisztán tartásához.

 

Jó tudni

Garancia: Ezeknek a medencéinknek, az egyedülálló szerkezeti felépítése, gyártási eljárása és rétegrendje garantálja a hagyományos poliészter medencéknél jóval hosszabb élettartamot. A garanciaidőnkkel azt szeretnénk üzenni, hogy ezek a medencetesteink különösen megbízhatóak és hosszú élettartamúak.  Gyártásuk szigorú előírások szerint és egy folyamatosan ellenőrzött környezetben történik. Éppen ezért a kerámia – kompozit maggal ellátott poliészter medencéinkre 20 Év vízzárási garanciát adunk.

Népszerű kiegészítők

Medence méretek és formák

Egyéb medenceépítési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Jakuzzival és infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése