term ID:
parent cat ID:116
post ID:17247
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Egy férfi, egy busz, egy jakuzzi Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Egy férfi, egy busz, egy jakuzzi

Publikálva:

Iskolabuszból készített mozgó jakuzzit egy amerikai férfi, aki az átalakított járműről szóló videóját 14 évvel ezelőtt osztotta meg a YouTube csatornáján. Jason Harrison most ismét munkához látott, és ezúttal már nem csak a végeredményről nyújt káprázatos képeket, de az építés folyamatába is betekintést enged a nézők számára.

A tervezést egy modern animációs program segítségével hajtja végre, amelyet a jakuzzibusguy csatornán videó formájában szintén bemutat.

Hogyan jött az ötlet?

Jason Harrison jelenleg Michigan Államban él, ahol Hadley Township egyik hivatásos tűzoltójaként és drónkezelőjeként dolgozik. Az eredeti tervektől elkanyarodva a YouTube csatornájára az utóbbi években főként a hivatásával kapcsolatos videók kerültek fel. Egy hónapja azonban a követők legnagyobb örömére, új jakuzzis projektbe fogott bele. Az egyik helyi online magazin szeptember elején arról faggatta a férfit, hogyan jött 14 évvel ezelőtt a jakuzzibusz ötlete és miért élesztette fel pár hete ezt a különleges hobbiját?

Harrison az újságíróknak elmondta, hogy a 2000-es évek elején, amikor ő még csupán 20 éves volt, szembejött vele egy hirdetés, amiben az egyik iskola árverésre bocsátotta régi iskolabuszait. Nosztalgiát érezve, kereken 800 dollárral a zsebében ment el az aukcióra, ahol 776 dollárért sikerült megkaparintania a kiszemelt járművet. A barátai és ismerősei valószínűleg furcsának, sőt kissé hóbortosnak gondolhatták emiatt, de Harrisonnak konkrét tervei voltak a busszal kapcsolatban. Meglepő lehet, de a jakuzzi az első időkben még nem kapott szerepet a buszátalakítási műveletekben. A jakuzzibusz ötlete nem is Harrisontól, hanem az egyik kollégájától származik.

„Megoldottam a fűtést, hozzáláttam, hogy igazi kempingbusszá varázsoljam az öreg járgányt, amikor a munkatársam szólt, hogy tenni kellene bele egy jakuzzit is, nekem pedig azonnal megtetszett ez a terv.” -vallotta Harrison.

A leleményesség ereje

A megvalósítás cseppet sem volt zökkenőmentes és rengeteg problémát kellett orvosolni, mire a jakuzzibusz készen állt a használatra. A legnagyobb gondot a megfelelő méretű jakuzzikád kiválasztása jelentette, hiszen egy nem mindennapi környezetbe nehéz volt megtalálni az ideális jelöltet.

A végén azonban minden alkatrész a helyére került és olyan kreatív megoldások születtek, amelyekre a férfi a mai napig büszkeséggel tekint vissza. Bár a munkálatok elején sokan kételkedtek a sikerekben, Harrison megmutatta, hogy némi képzelőerővel és kézügyességgel bármire képes lehet az ember. A barátok hatalmas lelkesedéssel fogadták a végeredményt, és azonnal ki is próbálták a jakuzzibusz által kínált szolgálatásokat. Harrison az eltelt évek alatt rengeteg felejthetetlen bulit szervezett már a buszban. A feleségével együtt bejárták egész Kaliforniát, és a legszebb helyeken élvezhették a jakuzzijukat.

Harrison immár két kisgyermek édesapjaként látott hozzá egy új családi jakuzzibusz megépítéséhez. Az alapot most is egy használaton kívüli iskolabusz adja, amit a családfő az jelenlegi igényeiket figyelembe véve igyekszik átalakítani. Az busz eleje egy lakóautó lesz, a jakuzzi pedig a hátsó részben fog helyet kapni. A tervek szerint ezzel a járművel fognak majd hosszú és izgalmas utazásokat tenni az Egyesült Államokban.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Jakuzzival és infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése