term ID:
parent cat ID:116
post ID:17247
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Egy férfi, egy busz, egy jakuzzi Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Egy férfi, egy busz, egy jakuzzi

Publikálva:

Iskolabuszból készített mozgó jakuzzit egy amerikai férfi, aki az átalakított járműről szóló videóját 14 évvel ezelőtt osztotta meg a YouTube csatornáján. Jason Harrison most ismét munkához látott, és ezúttal már nem csak a végeredményről nyújt káprázatos képeket, de az építés folyamatába is betekintést enged a nézők számára.

A tervezést egy modern animációs program segítségével hajtja végre, amelyet a jakuzzibusguy csatornán videó formájában szintén bemutat.

Hogyan jött az ötlet?

Jason Harrison jelenleg Michigan Államban él, ahol Hadley Township egyik hivatásos tűzoltójaként és drónkezelőjeként dolgozik. Az eredeti tervektől elkanyarodva a YouTube csatornájára az utóbbi években főként a hivatásával kapcsolatos videók kerültek fel. Egy hónapja azonban a követők legnagyobb örömére, új jakuzzis projektbe fogott bele. Az egyik helyi online magazin szeptember elején arról faggatta a férfit, hogyan jött 14 évvel ezelőtt a jakuzzibusz ötlete és miért élesztette fel pár hete ezt a különleges hobbiját?

Harrison az újságíróknak elmondta, hogy a 2000-es évek elején, amikor ő még csupán 20 éves volt, szembejött vele egy hirdetés, amiben az egyik iskola árverésre bocsátotta régi iskolabuszait. Nosztalgiát érezve, kereken 800 dollárral a zsebében ment el az aukcióra, ahol 776 dollárért sikerült megkaparintania a kiszemelt járművet. A barátai és ismerősei valószínűleg furcsának, sőt kissé hóbortosnak gondolhatták emiatt, de Harrisonnak konkrét tervei voltak a busszal kapcsolatban. Meglepő lehet, de a jakuzzi az első időkben még nem kapott szerepet a buszátalakítási műveletekben. A jakuzzibusz ötlete nem is Harrisontól, hanem az egyik kollégájától származik.

„Megoldottam a fűtést, hozzáláttam, hogy igazi kempingbusszá varázsoljam az öreg járgányt, amikor a munkatársam szólt, hogy tenni kellene bele egy jakuzzit is, nekem pedig azonnal megtetszett ez a terv.” -vallotta Harrison.

A leleményesség ereje

A megvalósítás cseppet sem volt zökkenőmentes és rengeteg problémát kellett orvosolni, mire a jakuzzibusz készen állt a használatra. A legnagyobb gondot a megfelelő méretű jakuzzikád kiválasztása jelentette, hiszen egy nem mindennapi környezetbe nehéz volt megtalálni az ideális jelöltet.

A végén azonban minden alkatrész a helyére került és olyan kreatív megoldások születtek, amelyekre a férfi a mai napig büszkeséggel tekint vissza. Bár a munkálatok elején sokan kételkedtek a sikerekben, Harrison megmutatta, hogy némi képzelőerővel és kézügyességgel bármire képes lehet az ember. A barátok hatalmas lelkesedéssel fogadták a végeredményt, és azonnal ki is próbálták a jakuzzibusz által kínált szolgálatásokat. Harrison az eltelt évek alatt rengeteg felejthetetlen bulit szervezett már a buszban. A feleségével együtt bejárták egész Kaliforniát, és a legszebb helyeken élvezhették a jakuzzijukat.

Harrison immár két kisgyermek édesapjaként látott hozzá egy új családi jakuzzibusz megépítéséhez. Az alapot most is egy használaton kívüli iskolabusz adja, amit a családfő az jelenlegi igényeiket figyelembe véve igyekszik átalakítani. Az busz eleje egy lakóautó lesz, a jakuzzi pedig a hátsó részben fog helyet kapni. A tervek szerint ezzel a járművel fognak majd hosszú és izgalmas utazásokat tenni az Egyesült Államokban.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése