term ID:
parent cat ID:70
post ID:1353
category_70
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Fémfalú fóliás medence építés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Fémfalú fóliás medence építés

Egyszerű és tartós

Egyszerű kivitelezés
Minimum20 évTartós
Gyors építés

Miért jó és kinek ajánljuk?

Nyugat Európában egy régóta nagyon jól bevált, viszonylag gyorsan kivitelezhető, egyszerű, de hosszú élettartamú és ezért igen népszerű medenceépítési mód. Bár számos ilyen medencét építünk teljes kivitelezésben mi is minden évben, de pont az egyszerűsége miatt, akár önerőből, házilag is megépíthető. Ha ugyanis szeretné a medenceépítés költségeit csökkenteni, de nem akar engedni a minőségből és a hosszú élettartamból (ez minimum 20 Év), akkor Ön is összeépítheti az általunk nyújtott instrukciók alapján. Ezt a lehetőséget is sokan választják.

Honnan hozzuk Őket?

Ezeket a medencéinket Németországból, Franciaországból és Ausztriából hozzuk 1992 – óta.

Jó tudni: az általunk kínált fémfalú medencéket nem szabad összekeverni a nagyáruházak által árusított fémfalú medencékkel. Sem a fémfal ötvözete, sem a belső fólia összetétele, sem az élettartama, megjelenése, minősége és természetesen ezáltal az ára sem egyezik.

FONTOS INFO: A fémfalú fóliás medencék építését / forgalmazását a 2024-es szezonban szüneteltetjük, mert a németországi gyártó alapanyag ellátási problémák miatt nem tud belátható időn belül szállítani, Mi pedig gyengébb minőségű fémfalú fóliás medencéket nem szeretnénk felvenni a kínálatunkba. Természetesen a Poliészter-kerámiamagos és a Fóliás betonmedencék építése zavartalanul folytatódik.

 

Galéria

Fémfalú fóliás medence építések és vélemény

Méretek

A legnépszerűbb méretek az ovális formából 6×3 m és a 8×4 m valamint az ezek közé eső méretek, kör alaknál pedig a 4,5 és a 6 m átmérőjű. Ezektől függetlenül természetesen számos más méret is elérhető, erről kérdezze nyugodtan kollégáinkat.

Formák

Kizárólag kör és szabályos ovális formában készülnek.

Medencébe jutás módja

Ezeknél a medencéknél a medencébe rozsdamentes acéllétrán lehet bemenni. Lépcső építésére, behelyezésére nincs mód.

Vízmélység

Bár ezeknek a típusoknak a teljes mélysége 1,5 m (falmagasság / mélység), de a bennük lévő víz mélysége, mivel süllyesztett víztükrű medencéről beszélünk 1,3 és 1,4 m között lesz, attól függően mennyire van feltöltve a medence.

Érdekesség

A bemutatóteremben: ha szeretné látni, hogy néz ki egy ilyen medence 2 évtized után, akkor jöjjön el hozzánk. Mindkettőt 1998 – ban építettük. Természetesen ha a másik 2 medenceépítési mód érdekli, esetleg jakuzzi, infraszauna, medencefedés, medencetisztító robot stb., akkor is érdemes felvennie velünk a kapcsolatot.

Anyaguk: a fémfal egy speciális acél ötvözetből készül, amit 0,6 vagy 0,8 mm vastag előre gyártott medencefóliával bélelünk. Mivel ezek komoly medencék, így nem érdemes föld fölé telepíteni őket. Minimum félig, de inkább teljesen besüllyesztve az igazi.

Egyéb medenceépítési lehetőségek

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése