term ID:
parent cat ID:72
post ID:12302
category_72
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Befüggeszthető ellenáramoltató Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Befüggeszthető ellenáramoltató

A véget nem érő úszáshoz

Utólag is telepíthető
Hazai gyártás
Folyamatos úszás

Miért jó? Ezt a gépet bármilyen merevfalú medencébe könnyen, utólagosan is tudja telepíteni. Segítségével folyamatosan tud úszni szinte bármilyen méretű medencében. Akár már 3 m-es kis medencében is.

Mikor ajánljuk? Akkor ajánljuk az Ön számára, ha rendszeresen szeretne úszni viszont kisebb méretű medencével rendelkezik, amiben az úszás nem kivitelezhető kényelmesen (< 12m hossz).
Vagy akkor, ha ugyan nagyobb méretű a medencéje, de nem szeretne sokat fordulni úszás közben, hanem inkább folyamatosan szeretne tempózni ameddig csak akar.

Hogyan működik? Az úszóval szembe áramoltatja a vizet, így az egyhelyben tud úszni. Hasonlít ahhoz, mintha egy folyó sodrásával úszna szembe.

Hova lehet felhelyezni?

Minden merev falú medencében használható és utólag is felszerelhető. Akár Ön is könnyen telepítheti. Semmilyen különleges szaktudást nem igényel. Fixen kell rögzíteni a medence szélére és már csak áramra van szüksége.

Erőssége:

2 féle teljesítménnyel gyártjuk. A kisebbik gép (40 m3/h) nagyjából 3 km/h – ás, a nagyobbik gép (60 m3/h) pedig 4-5 km/h – ás sebességű folyamatos úszást tesz lehetővé. A maximális erősségből fokozatmentesen lehet gyengíteni levegő hozzákeveréssel, egy gomb segítségével.

Gyártása:

Ezek az ellenáramoltatók nem import termékek, hanem Mi gyártjuk őket 1998-óta Magyarországon, Budapesten. Természetesen a szervizelést és a karbantartást is Mi végezzük.

Galéria

Utólag telepíthető ellenáramoltató vélemény – használat

Ebben a videóban egy befüggeszthető ellenáramoltató tulajdonosa meséli el röviden a tapasztalatait, mondja el a véleményét a géppel kapcsolatban. A videóban nem hangzik el, de Ő egy 6 x 3 x 1,5 m – es medencében használja az úszógépet.

“Jó, hogy egyáltalán nem számít a medence mérete, tudunk folyamatosan úszni benne……szerintem nagyjából olyan erős lehet, mintha a Dunával úsznék szembe.”

Egyéb medencegépészeti megoldások

Visszaugrás a navigációhoz

 • Bemutatóterem elérhetősége:

  Tisztelt Érdeklődő! Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő medenceépítéssel vagy jakuzzival kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte. Így elkerülheti az esetleges várakozást. Köszönjük!

  Téli nyitvatartásunk: október 15 - február 29 között.

  Keddtől - péntekig: 09 - 17 óráig

  Szombaton: 09 - 12 óráig

  Hétfő és Vasárnap: Zárva

  Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

  Útvonaltervezés

  Telefonos elérhetőségeink:

  Medencével és a hozzá tartozó termékekkel kapcsolatban:

  +36-20-258-64-20, +36-30-9-247-003

  Jakuzzival, infraszaunával kapcsolatban:

  +36-30-297-90-12

  Üzenet küldése vagy visszahívás kérése

  (kötelező)
  (kötelező)
  (kötelező)