term ID:
parent cat ID:116
post ID:16545
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Az irodai munka után is jól jön egy pihentető hidromasszázs Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az irodai munka után is jól jön egy pihentető hidromasszázs

Publikálva:

A 21. században a gyors technikai fejlődés következményeként egyre többen végeznek valamilyen ülőmunkát. Sokan napi 8-10 órát görnyednek a számítógép előtt, így nagyon kevés idejük marad a rendszeres testedzésre. Az okoseszközök korában ehhez a mozgásszegény életmódhoz a gyerekek is viszonylag korán hozzászoknak.

Amíg korábban a gerincbántalmak főleg az idősebb generációkat érintették, napjainkban a ferdülés és sérv már a huszonéves korosztálynál sem számítanak ritkaságnak.

Ajánlott írásaink


A testtartás javításához a szakemberek a megfelelő mozgásformák elsajátítását, gyakrabban beiktatott szüneteket, és a különféle ortopéd eszközök használatát szokták javasolni. Mindezek mellett, a fájdalmak csökkentésében és az izmok ellazításában a jakuzzi is sokat segíthet.

Észrevétlenül támadó panaszok

Ha Ön már ült valaha huzamosabb ideig a számítógép monitora előtt, bizonyára tapasztalta, hogy a test nem mindig jelzi a számára rossz helyzeteket. Az agy ilyenkor teljes mértékben a munkára és a feladatokra koncentrál, vagyis kiiktat minden, kevésbé zavaró fájdalmat. A merevség tünetei, mint a nehezen mozgó és ropogó ízületek vagy a görcsös izomösszehúzódások, sokszor csak a szünetekben jelentkeznek. Idővel ezek a fájdalmak sűrűsödhetnek, ami már a munka minőségének rovására mehet.

A jakuzziban eltöltött percek nem csak lelkileg gyakorolnak Önre pozitív hatásokat, de a testi relaxációhoz is hozzájárulnak. A kellemes masszázs és a meleg hatására a véráramlás fokozódik, és az izmok gyorsan ellazulnak. Ilyenkor azok az anyagok is távoznak, amelyek a jelen orvosi tudás szerint az izomláz kialakulásáért tehetők felelőssé. Ebből adódóan a jakuzzi rendszeres használata az aktív sportólók számára is enyhülést jelenthet a megerőltető edzések után.

Mivel a víz csökkenti a testre nehezedő gravitációs erőt, a jakuzzi amellett, hogy átmozgatja a fáradt izomkötegeket, tehermentesíti is az ízületeket. A jakuzziban a magasabban elhelyezett befúvókák éppen a háti részt érik, így a fárasztó irodai munka után tökéletes relaxációt tesznek lehetővé.

Egyéb előnyök a jakuzzi használatakor

Egészséges táplálkozással és rendszeres mozgással kombinálva a jakuzzi segít a fogyásban és a narancsbőr tüneteinek enyhítésében. A hidromasszázs fúvókák a meleg víz jótékony hatásaival együtt megnyitják a bőr pólusait, és fokozzák a felgyűlt méreganyagok távozását.

Pihentető tevékenységként a hidromasszázs kád hozzájárul a nap közben felgyűlt feszültségek levezetéséhez és az éjszakai alváshoz szükséges nyugalom megteremtéséhez. Ha Önnek nap, mint nap rengeteg elvárásnak kell eleget tennie és úgy érzi, a mókuskerékből nehéz kiszabadulni, a jakuzzi tökéletes társ lehet a kellemes kikapcsolódáshoz.

Mindemellett a jakuzzi a társas kapcsolatok megerősítésében is fontos szerepet játszhat. Legyen szó meghitt családi pillanatokról vagy nagyobb baráti összejövetelekről, a jakuzzival sohasem tévedhet. Egy igazán nagyszerű buli megszervezéséhez pedig egy jakuzzi már pont elegendő indokkal szolgálhat.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Polikarbonát medencefedéssel kapcsolatban:

+36-30-9-247-003

Jakuzzival, Medence építéssel, Infraszaunával  kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Nyári, Téli, Biztonsági takarókkal, Medence bélésfóliákkal kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Bemutatóterem elérhetősége

A megnövekedett megkeresések miatt, munkatársaink sokszor tárgyalnak külső terepen, így nem érhetőek el állandóan a Bemutatótermünkben / Irodánkban. Ha szeretne bejönni hozzánk, akkor az Ön érdekében és kényelme miatt is legyen szíves hívja a központi számunkat időpont egyeztetéshez:

+36-30-297-90-12

A bemutatóterem nyitva tartása kizárólag időpont egyeztetés után: Hétfőtől – Péntekig 09-17 óra között.

Köszönjük!

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése