term ID:
parent cat ID:116
post ID:16545
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Az irodai munka után is jól jön egy pihentető hidromasszázs Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az irodai munka után is jól jön egy pihentető hidromasszázs

Publikálva:

A 21. században a gyors technikai fejlődés következményeként egyre többen végeznek valamilyen ülőmunkát. Sokan napi 8-10 órát görnyednek a számítógép előtt, így nagyon kevés idejük marad a rendszeres testedzésre. Az okoseszközök korában ehhez a mozgásszegény életmódhoz a gyerekek is viszonylag korán hozzászoknak.

Amíg korábban a gerincbántalmak főleg az idősebb generációkat érintették, napjainkban a ferdülés és sérv már a huszonéves korosztálynál sem számítanak ritkaságnak.

Ajánlott írásaink


A testtartás javításához a szakemberek a megfelelő mozgásformák elsajátítását, gyakrabban beiktatott szüneteket, és a különféle ortopéd eszközök használatát szokták javasolni. Mindezek mellett, a fájdalmak csökkentésében és az izmok ellazításában a jakuzzi is sokat segíthet.

Észrevétlenül támadó panaszok

Ha Ön már ült valaha huzamosabb ideig a számítógép monitora előtt, bizonyára tapasztalta, hogy a test nem mindig jelzi a számára rossz helyzeteket. Az agy ilyenkor teljes mértékben a munkára és a feladatokra koncentrál, vagyis kiiktat minden, kevésbé zavaró fájdalmat. A merevség tünetei, mint a nehezen mozgó és ropogó ízületek vagy a görcsös izomösszehúzódások, sokszor csak a szünetekben jelentkeznek. Idővel ezek a fájdalmak sűrűsödhetnek, ami már a munka minőségének rovására mehet.

A jakuzziban eltöltött percek nem csak lelkileg gyakorolnak Önre pozitív hatásokat, de a testi relaxációhoz is hozzájárulnak. A kellemes masszázs és a meleg hatására a véráramlás fokozódik, és az izmok gyorsan ellazulnak. Ilyenkor azok az anyagok is távoznak, amelyek a jelen orvosi tudás szerint az izomláz kialakulásáért tehetők felelőssé. Ebből adódóan a jakuzzi rendszeres használata az aktív sportólók számára is enyhülést jelenthet a megerőltető edzések után.

Mivel a víz csökkenti a testre nehezedő gravitációs erőt, a jakuzzi amellett, hogy átmozgatja a fáradt izomkötegeket, tehermentesíti is az ízületeket. A jakuzziban a magasabban elhelyezett befúvókák éppen a háti részt érik, így a fárasztó irodai munka után tökéletes relaxációt tesznek lehetővé.

Egyéb előnyök a jakuzzi használatakor

Egészséges táplálkozással és rendszeres mozgással kombinálva a jakuzzi segít a fogyásban és a narancsbőr tüneteinek enyhítésében. A hidromasszázs fúvókák a meleg víz jótékony hatásaival együtt megnyitják a bőr pólusait, és fokozzák a felgyűlt méreganyagok távozását.

Pihentető tevékenységként a hidromasszázs kád hozzájárul a nap közben felgyűlt feszültségek levezetéséhez és az éjszakai alváshoz szükséges nyugalom megteremtéséhez. Ha Önnek nap, mint nap rengeteg elvárásnak kell eleget tennie és úgy érzi, a mókuskerékből nehéz kiszabadulni, a jakuzzi tökéletes társ lehet a kellemes kikapcsolódáshoz.

Mindemellett a jakuzzi a társas kapcsolatok megerősítésében is fontos szerepet játszhat. Legyen szó meghitt családi pillanatokról vagy nagyobb baráti összejövetelekről, a jakuzzival sohasem tévedhet. Egy igazán nagyszerű buli megszervezéséhez pedig egy jakuzzi már pont elegendő indokkal szolgálhat.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése