term ID:
parent cat ID:116
post ID:17288
category_116
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Sajátos koronavírus-elleni védekezés Kanadában: tetőfokon a medenceépítés Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Sajátos koronavírus-elleni védekezés Kanadában: tetőfokon a medenceépítés

Publikálva:

Míg a gazdaság több része is azért küzd, hogy ne rokkanjon bele a világjárványba, addig a medenceépítők Kanadában sokkal jobban járnak: egyre többen döntenek úgy, hogy otthonukban medencét építenek, ezzel elkerülve a COVID-19-et, a hőséget és az unalmas hétvégéket.

Belegondolva, ez nagyon logikus és egyszerű megoldás, hiszen sokan belefáradtak a maszkhordásba, a tömegközlekedésbe vagy csupán a tömeg miatti aggodalomba. A szórakozóhelyekre és a wellness-központokba amúgy is nehéz bejutni, ezért mi sem lehet egyszerűbb, mint a hátsó udvaron építeni egy saját medencét, megspórolva az utazás költségeit is.

Ajánlott írásaink


Valójában nem is csoda, hogy a medence mellett döntött a lakosság egyre nagyobb százaléka: az úszás segít megerősíteni a ház izomösszetételét, megakadályozza a nem kellően erős, megereszkedett porckorongokat.

A medence típusának kiválasztásakor a szakértők azt javasolják, hogy először tanulmányozzuk azokat a paramétereket, amelyek szerint ez a termék besorolásra kerül. A kritériumoktól függően nem csak az ár alakul ki, hanem praktikussága és tartóssága is.

A gyártók által kínált összes fürdőalkalmatosságot a következő kritériumok szerint osztályozzák:

  • Építés módja, három fő típusa van – álló, keretes és felfújható.
  • Kialakítás és térfogat. Ez a paraméter két fő feltételtől függ – a hely méretétől és a céltól. A medence gyerekeknek (figyelembe kell venni az életkort), családi kikapcsolódásra, úszásra, mesterséges tónak vagy tároló számára is választható.
  • Ha néhány évtizeddel ezelőtt a beton volt a medence építésének fő anyaga, ma már széles körben használnak különféle polimereket – polipropilént, polietilént, gumit.

Kanadai felmérések szerint 2020-ban összesen 18 820 medencehasználati engedély iránti kérelmet nyújtottak be az állampolgárok, 2021 augusztusára pedig ennél is több lett. A vállalkozók elmondása szerint minden medence-típusra igény van, és átlagosan 12 ezertől 150 ezer dollárig érkeznek rendelések. Néhányan egyszerű medencét kérnek, mások az egész hátsó udvart parkosítják. Hogy miért? Az ügyfelek azt vallják, hogy a közeljövőben nem terveznek nyaralást, és valószínűleg sokkal több időt fognak otthon tölteni, mint a pandémia előtt.

A medenceépítők és kiskereskedők Kanada-szerte megduplázták, egyesek megháromszorozták keresetüket. A lakosság inkább saját otthonukba fektet be, mint félretenne egy utazásra, hiszen nem tisztázott, meddig fog még tartani a járvány. És mi is lehet kellemesebb, mint egy saját medence, ahol teljes szabadságot élvezhetünk, bátran széttárhatjuk a karjainkat ahelyett, hogy több száz emberrel kellene osztozkodni egy nyilvános medencén.

Egy vállalkozó azt nyilatkozta, hogy a kezdeti korlátozások idején hatalmas késések voltak az engedélyezések és az építkezések megkezdésében, hiszen senki sem volt felkészülve ekkora keresletre. Viszont ez sem tántorította el az ügyfeleket, mindenki szívesen várt, hiszen tudták, hogy ezentúl meglehetősen sok szabadidejük lesz.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-505-74-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Jakuzzival és infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Bemutatóterem elérhetősége

Ha személyesen keresne fel bennünket a bemutatótermünkben MEDENCEÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban, akkor legyen szíves előtte egyeztessen velünk időpontot. Ez azért ajánlott, mert van, hogy az adott témakörhöz tartozó kolléga(gák), éppen egy helyszínen vannak felmérésen, tehát nem biztos, hogy pont akkor a bemutatóteremben tartózkodnak.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombat – Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése